Diaconale collecte zondag 21 en 28 november

Kerstpakkettenactie 2021

Ook dit jaar organiseren de gezamenlijke kerken van Hoogland, Amersfoort-Noord en Hooglanderveen weer een kerstpakkettenactie. Deze keer vragen we niet om artikelen, maar om een financiële bijdrage. Het is onverantwoord om artikelen in de kerken te verzamelen, te vervoeren, te sorteren en in te pakken. We hebben daarom gekozen om dit jaar, net als vorig jaar, cadeaukaarten aan gezinnen te verstrekken, die een financieel duwtje in de rug zeer waarderen. Dan kunnen ze één keer, zonder gewetenswroeging, genieten van een warme kerst met wat luxeartikelen die ze anders nooit zouden kopen.

Wil je helpen deze actie succesvol te maken, dan kun je bijdrage overmaken naar bankrekening NL39 RABO 0123 0031 13 t.n.v. Diaconie PKN Hoogland/ Amersfoort-Noord o.v.v. kerstpakketten. Dit is een centraal banknummer voor alle deelnemende kerken. De diaconie is een ANBI-instelling.

Ken je een alleenstaande, echtpaar of gezin dat u deze kerst niet in de kou wilt laten staan, of heeft u een andere vraag, neem dan contact op met de diaconie (06-46797531 of hielkezantema_1@hotmail.com).