Mancave

Mannen onder elkaar, dat klinkt zo niet-gender-neutraal. Toch is dit wel wat we bedoelen. Mannen en vrouwen ervaren en beleven zingeving op een heel andere manier. Waar we bij toeval bij de ZIN-kring alleen vrouwen ontvangen, dachten we: zoiets moet er toch ook voor alleen mannen zijn. Er blijkt behoefte aan. Even weg van huis en zorg en werk, gewoon met elkaar, maar wel met de ruimte om in gesprek te gaan over zaken waar je wellicht met je vrienden dan weer niet zo snel over begint. Over God misschien ook wel en hoe je zelf zin geeft of zin mist in je leven. We gaan in januari starten met deze avonden en zullen er vooralsnog drie aanbieden. De lokatie is bij Zorgboerderij Land in Zicht, t Hammetje.

En dan, eindelijk, gaan we starten met de Man-Cave. Yuri Cohen en ik hebben een aantal keer bij elkaar gezeten om mooie bijeenkomsten uit te werken. Yuri Cohen stelt zichzelf voor in het volgende filmpje. Ik ben erg enthousiast over deze avonden, speciaal voor mannen. Ik hoop dan ook dat er voldoende belangstelling is. Het is niet gratis, want we maken gebruik van een geweldige lokatie, “Land in Zicht”, naast het oude Hammetje.

Uiteraard zal ik zelf niet bij de gesprekken aanwezig zijn, maar ik ontvang jullie wel allemaal. De avonden zullen gaan over waar je nu staat in je leven, wat je zou willen veranderen, waar je moeite mee hebt, wat je irriteert, waar je blij en dankbaar voor bent. Dit alles in een hele gave omgeving, buiten bij het vuur. Genoeg gelegenheid om elkaar te ontmoeten!

Deze avonden mag je reserveren voor de Man-Cave:

Dinsdag 22 januari

Dinsdag 19 februari

Dinsdag 19 maart

Dinsdag 23 april,

We starten echt om 20.00, dus inloop vanaf 19.45.

Kijk onderstaand filmpje:

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.