Redactieleden nieuwsbrief 1/3

De drie redactieleden van het nieuwsbrief stelen zich voor; hierbij deel 1.

Mijn naam is Daphne, vrouw van Matthijs. We zijn in 2016 in Vathorst komen wonen en hebben ons sinds die tijd aangesloten bij de Veenkerk. Eerst hebben we een tijdje koffie geschonken (tot de lockdown vorig jaar) om de Veenkerk en Veenkerkers te leren kennen, later zijn we er andere dingen bij gaan doen. Zo is Matthijs koster en denkt hij mee voor de livestream en zit ik in de wijkraad namens het website-/nieuwsbriefteam. Daarnaast maak ik samen met Agi en Anoek de nieuwsbrief. In 2018 zijn Matthijs en ik getrouwd door Rolinka. Op moment van schrijven ben ik met verlof, aangezien ik net bevallen ben van ons eerste kindje.

Na de zomerstop zal ik weer mee gaan draaien.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.