Webinar voor kinderwerkers over kerstproject Bijbel Basics

Vanuit mijn werk bij het Bijbelgenootschap attendeer ik iedereen die met kinderen werkt of jonge kinderen heeft op het kerstproject voor komend najaar. Er is een gratis webinar dat drie keer wordt uitgezonden: op 12, 16 en 18 september van 20.15-20.45 uur.

In het webinar voor kinderwerkers en leerkrachten maak je kennis met Bijbel Basics en het kerstproject ‘Bestemming Betlehem’. Het webinar wordt gegeven door Lucré de Man-van Putten en Ageeth de Ruiter van het Bijbelgenootschap. Er is een interactieve chat. Aanmelden en een datum kiezen gaat via deze link. Kun je niet? Meld je toch aan; je krijgt een link om terug te kijken.

Het kerstproject heeft vijf afleveringen, te downloaden via bijbelbasics.nl/series/advent-en-kerst-2024-bestemming-betlehem/. Bij het materiaal hoort een projectlied, informatie voor ouders en predikanten, en een programma voor een complete kerstviering. Er is een kijktafel voor de kerk, en een koffer met boekje voor thuis; te bestellen via https://shop.bijbelgenootschap.nl.

Peter Siebe

P.S. Ik interviewde een boeiende Pakistaanse dominee die vertelde hoe christenen en moslims in zijn land met elkaar omgaan. Zie: https://www.bijbelgenootschap.nl/impactverhaal/we-hebben-het-niet-gemakkelijk-en-ons-werk-is-soms-gevaarlijk/

Reacties zijn gesloten.