Kidzzzclub / Chillclub

Ontmoeten en gezelligheid zijn de belangrijkste uitgangspunten van de clubactiviteiten. De Kidzzzclub is voor kinderen van groep 5 t/m 8 van de basisschool. De Chillclub voor de kinderen van klas 1 t/m 3 van het voortgezet onderwijs.

Ongeveer acht keer per jaar komen de kinderen op vrijdagavond bij elkaar om een leuke activiteit te doen. Zoals een speurtocht, sporten, koekjes bakken, bioscoopavond of zwemmen. Afhankelijk van de activiteit worden de clubs na elkaar of samen georganiseerd.

Data Kidzzz- en Chillclub 2023-2024

In het nieuwe seizoen komen we op de volgende data bij elkaar: 29 september, 27 oktober, 24 november, 26 januari, 1 en 29 maart, 19 april en 31 mei. Over wat we gaan doen informeren we je via de nieuwsbrief.

 1 maart: Geslaagde Kidzzz- en Chilclub

Afgelopen vrijdag 1 maart jl. was het weer zo ver. Emma, Jorien en Joris openden voor de vijfde keer dit seizoen de deuren van de Kidzzz- en Chillclub. Dit keer werd er een filmavond georganiseerd.

7 kidzzz en 7 chillers hadden hiernaar wel oren en konden eens lekker onderuit. Er werden in twee verschillende ruimtes een film vertoond; Trolls 3 en Little Mermaid. En bij de film hoort natuurlijk iets lekkers, voor iedereen was er limonade en chips. Er was zelfs nog wat tijd over, dus de voetjes gingen ook nog van de vloer met Just dance! Een ontzettende geslaagde avond, maar het vloog jammer genoeg voorbij.

Het goede nieuws is dat er deze maand alweer een nieuwe Kidzzz- en Chillclub is en wel op vrijdag 29 maart a.s. We kunnen nog niet te veel verklappen, maar de Kidzzz (groep 5 t/m 8) en Chillers (eerste 3 klassen van het voortgezet onderwijs) spelen samen een ruilspel.Hou de nieuwsbrief goed in de gaten zodat je weet hoe je je kunt opgeven.

Reacties zijn gesloten.