Kinderwoorddienst

Beste jongens en meisjes van de Veenkerk!

Wat fijn dat we vanaf komende zondag weer naar de kerk mogen! Dan kunnen we elkaar na een hele lange tijd eindelijk weer zien. De leiding van de kinderwoorddienst heeft er veel zin in!

De komende weken gaan we leuke dingen doen.
Op 6 februari gaan we eerst eens even bijkletsen met elkaar, hoe gaat het met iedereen? Er is misschien wel wat lekkers, want dat praat veel gezelliger ?.
De twee zondagen daarna (13 en 20 februari) gaan we iets met elkaar maken,
waar je voor moet zorgen… Heb je misschien al een idee wat dat zou kunnen zijn?

Op 27 februari is er even geen kinderwoorddienst, maar vanaf de week daarna (6 maart) gewoon weer wel! Dan start ons Veertigdagentijd project. De Veertigdagentijd zijn de veertig dagen voor Pasen. We gaan dan tijdens de kinderwoorddienst elke zondag aan de slag met het project dat tot Pasen duurt. Houd hiervoor je brievenbus vanaf eind februari maar goed in de gaten!

We hopen jullie vanaf komende zondag weer geregeld in de Veenkerk te zien! Neem je ouders gezellig mee. (Niet naar de kinderwoorddienst natuurlijk, want die is alleen voor jullie ?.) Enne…vergeet niet te reserveren!

Groetjes van de kinderwoorddienstleiding

Reacties zijn gesloten.