Pastoraatsteam Veenkerk

Het pastoraatsteam bestaat momenteel uit Rubina, Plenk, Aartje de Vries en Ivan Sulenta.  Samen met Rolinka vormen wij het pastoraatsteam van de Veenkerk. Samengevat is dit onze taakverdeling:

• Aartje zorgt samen met twee anderen voor het ouderenpastoraat.
  • Rubina is eerste aanspreekpunt. Daarnaast verstuurt zij de kaarten en houdt de bloemenlijst up-to-date.
  • Rolinka legt de meeste bezoeken af.
  • Ivan werkt als schakel tussen het pastoraat en het levensvragenloket.

Zit u ergens mee, heeft u behoefte aan een luisterend oor, iemand die even met u oploopt tijdens een lastige periode, schroom niet om aan de bel te trekken. Hoe?

U kunt mailen naar: pastoraat@veenkerk.nl.

U kunt bellen naar pastoraatstelefoon: 06-83119907

Alle gesprekken en ontmoetingen vallen onder de ambtelijke geheimhouding, uw verhaal wordt dus vertrouwelijk behandeld.

De Veenkerk werkt daarnaast waar mogelijk samen met Indebuurt033. U kunt uiteraard ook zelf eens kijken wat zij voor u kunnen betekenen: