Kamp

Eén keer in de twee jaar vindt het Veenkerkkamp voor kinderen van basisschoolgroep 4 t/m klas 4 van het voortgezet onderwijs plaats. Een weekend lang is er veel gezelligheid op een leuke kamplocatie.  Op zondagochtend vindt ook de kerkdienst op het kamp plaats, georganiseerd door de kinderen. Na afloop van de dienst keren de kinderen dan weer moe maar voldaan terug naar huis.

In het tussenliggende jaar slapen de kinderen een nachtje in de kerk.

Dit is een voor aankondiging voor het nachtje in de kerk!
20 op 21 juni slapen we in de kerk, ben je erbij? We hebben zowel begeleiding nodig als kinderen vanaf groep vier die willen blijven slapen.
Wil jij als begeleiding blijven slapen? Laat het even weten bij Ineke Maatjes. De aanmelding voor de kinderen volgt nog. Maar zet het alvast in de agenda!
Groet Ineke

Informatie over het Veenkerkkamp wordt opgenomen in de evenementen en de nieuwsbrief.