Tienerkerk

Voor jongeren op het voortgezet onderwijs is er één keer per maand een eigen viering op zondagochtend. Aan de hand van een thema discussiëren de jongeren over het geloof en hun beleving daarbij. Eens per jaar organiseren de tieners met elkaar een viering voor alle gemeenteleden.

De Tienerkerk van zondag 30 januari a.s. is verplaatst naar zondag 27 maart a.s.We hadden namelijk gepland met elkaar in het centrum van Amersfoort op pad te gaan met het straatpastoraat. Dit gaat helaas door de omstandigheden rondom Corona deze maand niet lukken. We hopen dat het in maart wel door kan gaan.

In verband met de voorjaarsvakantie eind februari is nu de eerstvolgende Tienerkerk zondag 20 februari a.s. Het thema zal dan zijn: Vasten, maar dan anders!Voor alle zieke tieners of voor de tieners in quarantaine, veel sterkte!Hartelijke groeten,Ronald & Hilde Kremer

rhkremer@gmail.com