Bijb-babbelen

In januari 2022 organiseert Rolinka weer vier avonden voor tieners op het voortgezet onderwijs om met haar in gesprek te gaan.
Zij noemt het altijd “bijbabbelen”.
Jullie tieners mogen je eigen vragen inbrengen. Vragen die te maken hebben met kerk, geloof en bijbel.
Echte “Hoe zit dat?”-vragen. Iets wat je misschien altijd al wilde weten, maar nooit hebt durven vragen.
Willen jullie mailen naar rhkremer@gmail.com als je hierin interesse hebt? Zit je in de Tienerkerk-Whatsappgroep, dan mag je het ook via die weg laten weten.
Je hoeft nog geen definitieve JA te zeggen, want de data zijn nog niet bekend, maar dan weet Rolinka een beetje hoeveel animo er is.
We horen het graag!

Hartelijke groeten,
Ronald & Hilde

Hoe ziet God er eigenlijk uit? Had Jezus een baard? Moet je alles geloven wat er in de bijbel staat? Wie heeft de bijbel eigenlijk geschreven? Waarom vieren we avondmaal? Kan God de mensen echt helpen? Helpt bidden? En zo ja, hoe dan?

Allemaal vragen die dominee Rolinka in de wandelgangen van kinderen hoort of gesteld krijgt. Maar goed dat er eens per jaar een aantal weken catechese is, kunnen we het er eens goed over hebben!

Even bijpraten, maar ook de bijbel openslaan en onderzoeken wat daar staat, Vandaar dat de kinderen zelf de naam BIJB-BABBELEN hebben verzonnen. Klinkt ook leuker dan catechese.