Bijb-babbelen

Hoe ziet God er eigenlijk uit? Had Jezus een baard? Moet je alles geloven wat er in de bijbel staat? Wie heeft de bijbel eigenlijk geschreven? Waarom vieren we avondmaal? Kan God de mensen echt helpen? Helpt bidden? En zo ja, hoe dan?

Allemaal vragen die dominee Rolinka in de wandelgangen van kinderen hoort of gesteld krijgt. Maar goed dat er eens per jaar een aantal weken catechese is, kunnen we het er eens goed over hebben!

Even bijpraten, maar ook de bijbel openslaan en onderzoeken wat daar staat, Vandaar dat de kinderen zelf de naam BIJB-BABBELEN hebben verzonnen. Klinkt ook leuker dan catechese.

Dit jaar starten we ietsje later, namelijk op donderdag 23 januari. De overige data zijn:

30 januari

6 februari

13 februari

Wie? Alle tieners die nu ook in de Tienerdienst zitten. Ik weet dat we wat leeftijdsverschillen hebben, maar dat los ik op. Ik doe 1 uur voor allemaal. We beginnen met elkaar, gaan in groepjes uiteen en we eindigen met elkaar. Het zal dan wellicht ook ietsje langer duren dan een uurtje.

We starten om 19.00 en we eindigen rond 20.15.

 

Ik heb er zin an om jullie weer te zien en vooral te horen en leren van jullie! Wil je meedoen? Geef je dan ff op bij mij.

rolinkakleinkranenburg@gmail.com

of n appje: 0655874738

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.