Laatste mogelijkheid aanmelden voor musical Sara

Op woensdag 25 september jl. vond er in Het Brandpunt een informatieavond plaats over musical Sara, een nieuwe productie die eind oktober 2024 start en in de eerste helft oktober 2025 wordt uitgevoerd. Heb je de informatie gemist? Je kunt je nog aanmelden om mee te doen!

De reis en het reisdoel doen er alle twee toe
Samen een musical instuderen en voor anderen uitvoeren is twee keer bijzonder: de reis naar de uitvoeringen toe is er één waarin de deelnemers elkaar leren kennen en van alles met elkaar delen. De emotie van een musical overbrengen op publiek is weer een ander facet. Allebei zijn ze belangrijk!

Voor wie?
Eenieder die wat heeft met kerkelijk Amersfoort/ Hoogland en de vertaling van oude verhalen uit de bijbel naar het hier en nu. Verder moet je wel wat met zang en spelen hebben. Ervaring hiermee is mooi, maar niet noodzakelijk. Wel vragen we je bij deelname om een eigen bijdrage in de kosten (€ 85 voor een heel jaar) en eigen inzet thuis bij het instuderen van tekst en/ of liederen.

Repetities
Vinden vanaf november plaats op alle woensdagen, voor zover dit geen schoolvakantie is, van 20.00 – 22.00 in Het Brandpunt, Laan naar Emiclaer 101 in Kattenbroek. Naast de woensdagen zijn er verspreid drie zaterdagen om de verschillende delen door te nemen.

Meer info en aanmelden?
De informatieavond van 25 september is op Youtube terug te zien via https://youtube.com/live/3kAVulcBX-c?feature=share. Wil je meer info en/of je aanmelden: ga dan naar de musicalsite: www.musicalsara.nl. Graag uiterlijk inschrijven op 22 oktober, want de kennismakingsavond voor deelnemers is op woensdag 23 oktober. Graag tot dan!

Reacties zijn gesloten.