30 juni Zondagsgast: Geert Kimpen

 

Best-seller auteur Geert Kimpen is onze zondagsgast op 30 juni. Van zijn boek de Kabbalist zijn meer dan 100.000 exemplaren verkocht. Als geen ander kan Geert schrijven en vertellen over de liefde, het leven, seksualiteit en dat verbinden met een inspirerende spiritualiteit. Geert Kimpen heeft mij geleerd hoe je tijdens een sabbathsviering de Liefde in al haar facetten kan vieren en eren.

Zijn laatste boek “Het meisje dat aan de oever verscheen” is zijn come-back na een aantal jaar stilte. Het is een betoverend verhaal over de zoektocht naar je zielsverwant, je beste zelf, omlijst door Indiase wijsheden, oriëntaalse erotiek, inzichten over liefde, seksualiteit en zielsverwantschap.  Geert zou Geert niet zijn als hij niet eerst zelf dit heeft ervaren en onderzocht.

We gaan met hem in gesprek. Over de liefde en hoe zij kwijt kan raken en weer gevonden wordt. Over het leven, hoe het een onderweg zijn is naar de kern van wie je bent. Over schrijven en inspiratie. Over God en hoe dat kan bestaan.

Kortom, een ochtend vol van zinderende inspiratie, wijsheid en humor. Wees erbij!

Waar: De Kamers

Aanvang: 10 uur.

Toegang gratis, vrijwillige bijdrage.

Reacties zijn gesloten.