Assistentie gezocht voor musical Kaïn

Het is de bedoeling om na de zomervakantie 2021 in Amersfoort-Noord/ Hoogland te gaan starten met de musical Kaïn. Er is een productieteam dat hierin het voortouw neemt. Dit team van vijf personen kan per direct goed assistentie gebruiken. Waar gaat het om?

Assistentie bij communicatie

Er is een deskundig advies gewenst hoe we de communicatie voor de musical kunnen opzetten. Daarnaast moeten er voor de musicalwebsite teksten worden geschreven en daarnaast met enige regelmaat over de voortgang van de musical in Lopend Vuur en de nieuwsbrieven. Tijdbeslag: voor het schrijven zal dat niet meer dan een uur per week zijn (in de weken dat dit speelt) en voor het opzetten van de communicatie is dat een eenmalige vraag.

Technische assistentie

Heb je kennis van wat er bij een musical komt kijken aan versterking van geluid en licht? Dan is je advies welkom over hoe dat aan te pakken op de locaties die we in gedachten hebben! Tijdbeslag: het gaat om een eenmalig advies. Wil je actief met geluid of licht aan de slag of de aansturing daarvan, dan horen we ook graag van je. Het tijdbeslag is dan natuurlijk meer.

Meer info en/ of interesse?

Bel dan met Ferdinand Contant, productieleider, via 06-31793446.

Reacties zijn gesloten.