De lente

En ja hoor, de narcissen zíjn gaan bloeien. Deze foto is genomen op woensdag 3 april. Er is er al een opengebarsten. Ik verwacht de rest deze week! Gelukkig!

Ik kijk terug op een prachtige Stille Week en Paasmorgen. Nogmaals dank aan iedereen die hier een bijdrage aan heeft geleverd, in de logistiek, uitvoering en ondersteuning. Ik pak deze week een klein beetje gas terug om wat bij te komen van alle inspanningen en indrukken.

Met Pasen in de rug, een geest van opwekking en opstanding zal ik maar zeggen, merk ik dat ik ook wel heel erg uitkijk naar zon en een echt doorbrekende lente om het leven echt ten volle te omarmen. Ik hoop enorm dat de maand april ons wat mooie dagen zal gaan schenken.

Komende zondag zal Catharinus van den Berg voorgaan. We hebben al een keer kennis met hem gemaakt afgelopen november toen hij kwam vertellen over de psalmen. Catharinus is theoloog en theatermaker, dus ik ben enorm nieuwsgierig naar zijn viering deze zondag. Ik heb begrepen dat hij zal gaan vertellen over Samuel en dat het voor jong en oud mooi is om mee te maken. Ik ben er helaas zelf niet, maar kijk ‘m uiteraard terug op de livestream. Hele mooie viering met elkaar gewenst!

En zo vooruitblikkend zie ik ook al een aantal mooie events in de agenda staan. Een daarvan wil ik vast onder jullie aandacht brengen en dat is donderdag 30 mei. Dan zal Bastiaan Ragas samen met dominee Ad van Nieuwspoort zijn verhaal delen over zijn ontdekkingsreis door de bijbel en geloven. Het boek van Ragas “Jezus waarom” is een beststeller geworden en erg goed ontvangen. Hij is zelf, evenals van Nieuwspoort, een begenadigd verteller en zal in de Kamers dit alles met ons, jou, jullie delen.

Zie onderstaande flyer voor meer info. Vanaf volgende week zullen de tickets beschikbaar komen, maar noteer de datum vast in uw agenda: 30 mei om 20 uur in de Kamers.

Reacties zijn gesloten.