Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Informatieavond Homies

27 maart @ 19:45 - 21:30

Op woensdagavond 27 maart organiseert Stichting Present een informatieavond over Homies steungezinnen. Als Homies ondersteun je een gezin dat hulp kan gebruiken. Bijvoorbeeld door een kind een rustige speelplek te bieden, regelmatig mee te nemen tijdens een uitstapje in het weekend of juist doordeweeks mee te laten eten, net wat bij jullie past. Op die manier kun je klaarstaan voor een kind dat even een andere plek nodig heeft, of overbelaste ouders ontlasten. Hulpverleners melden de gezinnen die een steuntje in de rug nodig hebben bij Present aan, zodat Present een match kan maken met een passend gezin.

 

Zouden jullie ook wat voor een ander gezin willen betekenen? Op 27 maart vertellen wij je graag alles over deze geweldig leuke vrijwilligersrol. Tijdens de avond zijn er twee Homiesgezinnen aanwezig om over hun ervaringen te vertellen. Zo krijg je een goed beeld van hoe het is om Homies te zijn, en hoe je deze rol in zou kunnen vullen. Homies Steungezinnen is actief in Amersfoort, Bunschoten en Soest.

 

Van harte welkom in Dorpshuis De Neng Hoogland, Engweg 7. Inloop vanaf 19.45, zodat we om 20.00 uur kunnen beginnen. Om 21.30 uur willen we de avond afronden. Zien we jou daar? Aanmelden gewenst (niet verplicht) via de mail.

Gegevens

Datum:
27 maart
Tijd:
19:45 - 21:30
Evenement Categorie:

Organisator

Stichting Present
E-mail
info@presentamersfoort.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Dorpshuis De Neng
Engweg 7
Hoogland, 3828CJ Nederland
Bekijk de site van Locatie

Reacties zijn gesloten.