Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Things to do in ‘t VeenVat

16 maart 2019 @ 14:00 - 17:00

Op zaterdag 16 maart wordt voor de 1e keer ‘Things to do in ’t VeenVat’ georganiseerd. Dit evenement vindt plaats in De Dissel te Hooglanderveen. Bij ‘Things to do in ’t VeenVat’ kunt u, als inwoner van Hooglanderveen en Vathorst, maar ook van daarbuiten, kennis maken met allerlei activiteiten die Hooglanderveen en Vathorst te bieden hebben op gebied van cultuur, sport, welzijn en zorg. Zo’n 40 initiatieven zijn deze middag in De Dissel aanwezig.

Denk hierbij aan het aanbod van verenigingen zoals Toneelvereniging Eldorado, de Belangenvereniging Hooglanderveen en Fotoclub Zone V. Ook diverse sportverenigingen, o.a. Rugbyclub Eemland zullen activiteiten aanbieden. Bij het Welkomstwerk Hooglanderveen en Vathorst kunt u informatie verkrijgen en de Brandweer VRU zal een demonstratie geven op het gebied van ontruiming. Ook zullen er informatiestands zijn, waar u met uw vragen terecht kunt op het gebied van zorg en welzijn.

Tijdens ‘Things to do in ‘t Veenvat’ kunt u dus kennismaken met de activiteiten die Hooglanderveen en Vathorst te bieden hebben. Het is eveneens een mooie gelegenheid om kennis te maken met andere bewoners uit Hooglanderveen en Vathorst.

Uiteraard kunt u zich op deze middag aansluiten bij een initiatief, een proefles nemen of een keer vrijblijvend deelnemen aan een activiteit.

U bent allen van harte uitgenodigd om op zaterdag 16 maart tussen 14:00-17:00 uur langs te komen in De Dissel, Disselplein 6 te Hooglanderveen. Toegang is uiteraard gratis.

Gegevens

Datum:
16 maart 2019
Tijd:
14:00 - 17:00
Evenement Categorie:
Site:
https://www.facebook.com/events/2092840657673772/

Locatie

De Dissel
Disselplein 6
Hooglanderveen, Nederland
+ Google Maps

Reacties zijn gesloten.