Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Zondagsgasten 9 februari

9 februari 2020 @ 10:00 - 11:00

Koster: Marcel
Oppas: Jorien, Kilan en Tylco
Kinderwoorddienst: Danëlle

Op 9 februari 2020 mogen we een heel bijzondere gast onze Zondagsgast noemen.

Zijn naam: Henk Ruitenbeek. Hij wordt wel de Nederlandse David Attenburough genoemd. Hij is fotograaf voor o.a. National Geographic en heeft jarenlang gebivakkeerd op bijzondere, onbekende en bekende plekken over de hele wereld. Van Afrika tot aan Zuid Amerika, op de Noord-Pool en in de jungle van Azie.

Zijn kennis en inzicht over de staat van onze aarde is indrukwekkend. Zo ook zijn verhalen over de dieren die hij heeft mogen fotograferen.

Henk kan ontroerend en meeslepend vertellen over al zijn bijzondere ontmoetingen. Ook kan hij ons haarfijn duiden hoe de staat van onze aarde is. Welke kant gaat ’t op, als we zo doorgaan. Of kan de natuur zich herstellen? En wat kunnen wij daarin betekenen?

Dit belooft een werkelijk indrukwekkende ochtend te worden. Zo eentje waarvan je achteraf zegt: “wat goed dat ik gekomen ben”, en …”oh, was ik daar maar bij geweest”. Zorg dat je bij de eerste categorie hoort!

Zondagsgasten: Een alternatief voor de zondagse viering. Een speciale gast deelt met ons zijn of haar inspiratie, wijsheid en expertise. Dit kunnen schrijvers en dichters zijn, wetenschappers en zangers. De vorm is een mix van Collegetour en Zomergasten…vandaar de naam: Zondagsgasten. We beginnen om 10 uur, tenzij anders vermeld en de toegang is gratis.

Gegevens

Datum:
9 februari 2020
Tijd:
10:00 - 11:00
Evenement Categorieën:
,

Organisator

Rolinka Klein Kranenburg

Locatie

De Veenkerk
Wezeperberg 1
Amersfoort, Utrecht 3825DJ Nederland
+ Google Maps

Reacties zijn gesloten.