‘Fly me to the moon’

Op 21 juni klinkt vanuit Het Brandpunt een midzomernachtsprookje. Het begint om 19.00u. en is geschreven rondom muziek die Trio Enchanté (Hannie Slingerland, Mieke Keizer en Ineke van Opstal) live zal vertolken. Ze krijgen assistentie van Suzanne Keizer (17) op saxofoon en Geurt Roffel is de sprookjesverteller van de avond.

Een paar keer per jaar slaan trio Enchanté een professioneel ensemble en de oecumenische geloofsgemeenschap Het Brandpunt de handen ineen. Dan organiseren ze voor bezoekers van overal vandaan ‘WarmeKlank’, een moment met elkaar, muziek en moois. De vorige keer werden rozen uitgedeeld. De WarmeKlank van 21 juni is helaas nauwelijks te bezoeken, maar daarop is iets gevonden. In samenwerking met technici vanuit Het Brandpunt wordt het midzomernachtsprookje uitgezonden en Geurt maakt er tekeningen bij die thuis te zien zijn. Zo kan iedereen vanuit de eigen huiskamer meebeleven hoe pientere trol een schuchter elfje ontmoet, en ze samen een reis maken naar de maan en terug. Meer informatie en een voorproefje vind je op www.warmeklank.nl. Daar vind je ook de link naar YouTube om het sprookje op 21 juni live te bekijken. De uitzending begint om 18.45u. met een gesprekje met makers en musici. Het sprookje is geschikt voor jong en oud.

Wij hopen dat iedereen de weg naar WarmeKlank weet te vinden en vragen daarom geen toegang maar wel een vrijwillige bijdrage. Deze wordt van harte aanbevolen en kunt u overmaken in de hoge hoed op onze site.

Reacties zijn gesloten.