Inschrijvingen rondom Kerst

We zijn blij dat, ondanks de maatregelen, er vooralsnog Kerst gevierd kan worden, zowel met elkaar in de Veenkerk als online via het beeldscherm bij u thuis. 

Er zullen tijdens de kerstdagen 3 diensten zijn:

  • Kerstavond 24-12-2020 om 20:00 uur (tevens livestream)
  • Kerstavond 24-12-2020 om 22:00 uur
  • Kerstochtend 25-12-2020 om 10:00 uur (tevens livestream)

Zoals u ziet zijn er dit jaar twee vieringen tijdens kerstavond. Dit om zo veel mogelijk mensen de gelegenheid te geven om aanwezig te kunnen zijn. 

We willen voor iedereen een open kerk zijn, helaas zijn we gebonden aan de beperking van 30 mensen boven de 12 jaar die we tijdens één dienst kunnen ontvangen. Het liefst heten we natuurlijk iedereen welkom. Om iedereen die graag samen Kerst in de Veenkerk viert de gelegenheid te geven om aanwezig te zijn, sturen we alvast deze vooraankondiging voor de inschrijfprocedure van deze diensten. 

Donderdag 17 december ontvangt u de nieuwsbrief met de inschrijfmogelijkheden voor de kerstdiensten, dus houdt deze nieuwsbrief goed in de gaten. U kunt dan tot en met zondag 20 december inschrijven. Op maandag 21 december krijgt u een mail met de terugkoppeling. 

We willen u vragen om u slechts in te schrijven voor één dienst. Hoe lastig ook, we zullen uitgaan van de volgorde van inschrijving. Is het maximum aantal inschrijvingen bereikt dan zijn er gelukkig nog de livestreams die erg goed te volgen zijn en het voordeel hiervan is dat u koffie kunt drinken tijdens de dienst.

Vriendelijke groet,

De wijkraad

Reacties zijn gesloten.