Komende zondag

Reserveren voor zondag 27 oktober: https://www.kerkbezoekplanner.nl/inschrijven/rgA4dqAP

Beste Veenkerkers,

Met het groeiend aantal besmettingen, stijgt ook onze zorg. Hoe gaat dit verder lopen? Houden we het wat in de hand? Kunnen we bijvoorbeeld nog wel blijven vieren? Met al deze vragen in het achterhoofd zijn wij uiteraard zorgvuldig en voorzichtig. Voorlopig blijven we vieren op zondagmorgen. En we doen dat binnen alle richtlijnen die er zijn. Tot nu toe gaat dat ook erg goed. Het is goed te doen om afstand te bewaren in de Kamers. Met een klein, maar gevarieerd groepje mensen zijn we bij elkaar en vieren we en ontmoeten we elkaar.

We merken dat u/jullie weloverwogen keuzes maken om wel of niet te komen. Sommigen durven het niet aan, omdat ze kwetsbaar zijn of bijvoorbeeld in de zorg werken en geen risico willen lopen. Heel begrijpelijk. Voor anderen is de drempel/routine om op zondag te komen ook wat hoog geworden, gewoon, omdat we al zo lang niet hebben gevierd.

Zoals nooit in het leven, kunnen we keiharde garanties geven. Toch durf ik te stellen dat alles veilig gebeurt. Dus als het enigszins kan, kom naar de viering!

Deze zondag is er weer oppas en we gaan verder met het Kinderwoorddienst project: Hoe bestaat het?! Welk speeltoestel zou er passen bij het verhaal over Kain en Abel? Wat wil dit verhaal ons leren en uitleggen over het Goede Leven? We worden deze zondag ondersteund door een heus jazz-duo: Edwin zit achter de piano en hij neemt een saxofoon-speler mee. Deze muziek zal de sfeer zeker kleuren. Jazz heeft iets melancholieks, iets weemoedigs ook en tegelijk vind ik het troostend en passend bij dit jaargetijde. Ik hoop dat de zaal weer gevuld is met jullie en u. Tot as zondag!!

Reserveren kan via deze link: https://www.kerkbezoekplanner.nl/inschrijven/rgA4dqAP

Mocht u zaterdag nog geen bevestiging hebben ontvangen, stuur even een appje naar: 06-21541717

Reacties zijn gesloten.