Leven met verlies – gespreksgroep voor mensen in de rouw

Ieder najaar bied ik een gespreksgroep voor mensen in de rouw aan. Want rouw is rauw, en het kan helpen om met anderen je ervaringen te delen, als je een dierbare verloren hebt.

Ik wil graag kijken of ik de gespreksgroep door kan laten gaan. Dit jaar hangt dat niet alleen af van het aantal deelnemers, maar ook van de corona-maatregelen. Ik weet bijvoorbeeld nog niet of het haalbaar is om een groep als deze op anderhalve meter afstand te laten samenkomen.

Wel zou ik graag weten of er belangstelling voor deze groep is.  Als u graag mee zou doen aan deze gespreksgroep voor mensen in de rouw, laat het me dan even weten:

e-mail: a.walsma@protestantsekerk.nl of tel. 06-23973284.

Graag voor 16 oktober.

Voor meer informatie kunt u me ook mailen of bellen via de bovenstaande contactgegevens.

Anna Walsma

Reacties zijn gesloten.