Luister OndersteuningsTeam

.

Als een luisterend oor, zijn we als Protestantse kerken Amersfoort Noord-Hoogland, aanwezig voor mensen die door de Corona maatregelen, geestelijk of praktisch in problemen komen. 27 mensen hebben zich aangemeld als teamlid van LOT(genoten); het Luister OndersteuningsTeam. Zij kunnen praktische hulp vragen, financiële hulpvragen en/of serieuze of ernstige situaties doorverwijzen naar pastorale ouderlingen, diakenen en/of het Wijkteam Amersfoort.

Let wel, het zijn niet alleen de ouderen die een luisterend oor kunnen gebruiken. Ook alleenstaande werkende ouders met kinderen thuis dreigen oververmoeid te raken. Er zijn jongeren en kinderen die door de Corona angstig zijn voor verlies van ouders en grootouders. Jonge werknemers en ondernemers die niet durven slapen omdat ze geen inkomsten meer krijgen, etc. Gedwongen thuis blijven en/of verlies van werk betekent in deze spannende tijden van Corona voor alle leeftijden een moeilijke opgave.

Weet u zo iemand die een luisterend oor kan gebruiken? Geef dan vooral het telefoonnummer door!

LOT (genoten) team kan gebeld worden van maandag t/m zaterdag tussen 08.00 uur – 12.00 uur en 16.00 uur – 22.00 uur op het nummer: 0800-4002010.

Reacties zijn gesloten.