Meester Groen teleurgesteld in leerlingen van zijn klas

In het weekend van 17/18 december was meester Groen behoorlijk teleurgesteld in de leerlingen van zijn klas. Dit kwam omdat de klas echt geen zin had om met kerst een saaie musical te doen. Er werd van alles gedaan om er onder uit te komen: neuspeuteren, nagels lakken, op de telefoon snapchat en tik-tokken.

Toen er een aantal vogeltjes langs kwamen fladderen en ze de arme meester en de eenzame buurman Noah zagen, kreeg de klas ineens een goed plan. Ze bespraken het idee met de meester.

De klas wilde buurman Noah  en alle mensen uit Vathorst uitnodigen voor een onvergetelijke kerst voor iedereen. De kinderen besloten om toch een musical te doen, maar dan wel een spetterende voorstelling in plaats van het ouderwetse kerstverhaal.

Ze zongen de Sterren van de hemel. Buurman Noah kwam met zijn kat Tommie kijken, er kwam een heuse Ezel, vertolkt door Sammie, en meester Groen vertelde het kerstverhaal van Jozef en Maria. De presentatrices Linda Jinek en Eva de Mol presenteerden dit mooie verhaal over Kerst, eenzaamheid, en speelden tijdens het verhaal van Meester Groen de trotse ouders van de baby in de kribbe.

Aan het einde zingen alle kinderen van meester Groen en buurman Noah dat Kerst mooi is voor iedereen. Niemand hoeft alleen te zijn.

De musical, gespeeld door 21 kinderen uit de Veenkerk in Vathorst, was een groot succes! Alle twee voorstellingen waren zo goed als uitverkocht. Na het optreden werd er nog gezellig nagepraat met warme chocolademelk en glühwein.

Op naar volgend jaar!!!

Reacties zijn gesloten.