Ode aan de Doden

22 November Ode aan de Doden

Als jouw naam klinkt
zie ik even
hoe je liep en wat je zei,
wat er altijd is gebleven
van jouw leven diep in mij.

Als jouw naam klinkt
stroomt er water
uit mijn ogen, door mijn ziel.
Onze dromen, plan voor later,
tijd die in het water viel.

Nu jouw naam klinkt
komt tot leven
hoe je mij hebt meegemaakt,
mee geschapen, weggegeven,
mijn bestaan hebt aangeraakt.

Nu jouw naam klinkt
wacht ik onder
onze levens eens een hand,
ook al voelt nu alles zonder,
God brengt ons weer in verband
.

De viering is hier terug te kijken.

Nog even over onze livestream:

Onze livestream werkt geweldig. Ik ben erg blij met de reacties die we krijgen op de vieringen en de hoeveelheid mensen die kijken. We doen het niet voor niets! Fantastisch.

Tijdens de viering maken we veel gebruik van youtube filmpjes. Het kan gebeuren dat u tijdens het kijken naar de livestream dan even een zwart beeld krijgt. Dat heeft te maken met rechten van muziek en film. Die mogen we niet zomaar ‘uitzenden’. Men is op dit moment bezig om te kijken op welke manier we een soort licentie kunnen krijgen om dat wél te doen. Maar tot die tijd staat het beeld toch even op zwart. Niet getreurd, de livestream hervat zichzelf, zodra de muziek is afgelopen.

Reacties zijn gesloten.