Oecumenisch Driekoningen

Het Brandpunt: Oecumenisch Driekoningen vieren

Kinderen brengen licht en zegen in het spoor van Caspar, Melchior en Balthazar

 

Evenals voorgaande jaren vieren we dit jaar Oecumenisch Driekoningen in Het Brandpunt. De kinderen van de Tussencatechese uit de Sint Martinus sluiten weer aan, dus het wordt een gezellige drukte, op basis van een diepe bezieling. Want het is ontroerend om te zien wat er gebeurt als de kinderen de zegen delen. Even licht het huis op in het licht van kerst. Uitgebreide info vind je via Zindex033.

 

De kinderviering begint op zondag 5 januari 2020 om 17.00u in Het Brandpunt. Iedereen is welkom om deze viering te bezoeken, ook als je de kinderleeftijd al reeds lang gepasseerd bent.

 

Wie zijn of haar huis wil laten zegenen door de kinderen, kan zich daarvoor opgeven. De kinderen komen dan tussen 18.00u. en 19.15u. langs, zingen een lied en schrijven de zegen met krijt boven de deur.

 

Let op: opgave (vóór 1 januari) is heel belangrijk, zowel van deelnemende kinderen als van huizen. De activiteit vraagt namelijk een stevige planning en organisatie. We hopen dat ook dit jaar weer veel mensen de weg naar deze bijzondere zegen weten te vinden.

 

Belangrijke informatie:

Tijd en plaats:   5 januari 2020, 17.00u.-19.30u. in Het Brandpunt, Laan naar Emiclaer 101

Begeleiding:       Josephine van Pampus en Geurt Roffel

Opgave:               verplicht, via een e-mail naar Josephine van Pampus of Geurt Roffel

Kosten:                geen, maar ondersteuning bij de activiteit is welkom

Meer info via:   https://www.zindex033.nl/eventer/het-brandpunt-driekoningen-vieren-in-de-oecumene-2/

Reacties zijn gesloten.