Top2000 event

Geannuleerd

 

Helaas, helaas. Door de lock down kan de top 2000-viering op 30 december niet doorgaan. Vooral jammer voor de muzikanten die we graag eindelijk weer eens een optreden hadden gegund. Maar natuurlijk ook voor ons als organisatie.
Maar we gaan het niet definitief afzeggen. We stellen het uit. Misschien kan het eind januari of in februari. Dan niet tegelijk met de top 2000 op de radio. Maar dat zal ons er dan niet van weerhouden om er een feestje van te maken. 
Dus wordt vervolgd. Zodra duidelijk is dat het weer kan, prikken we een datum en laten we weer van ons horen.

Henriette, Rolinka, Ron, Dennis en Henk 

Ken je dat, dat wanneer je onverwacht een dierbaar nummer op de radio hoort, je weer heel even terug bent naar dat ene moment, toen je dat nummer zo vaak luisterde? Heel even ruik, voel en beleef je die herinnering weer alsof het gisteren was. De Top2000 op NPO2 doet aan het eind van het jaar niet anders dan je een week lang mee te nemen langs al die trips down memory lane. Sommige momenten zijn nog maar heel kortgeleden, andere nemen je terug naar jaren geleden.

 

De Veenkerk, het Brandpunt en de Inham presenteren samen met de Kamers dit jaar: het Top2000 event. We proberen een muzikaal overzicht te geven van de afgelopen tijd en uiteraard ook die dierbare momenten van lang geleden weer even present te maken. Een professionele band zal een uur lang nummers ten gehore brengen die allemaal wel verbonden zijn met monumentale momenten in een mensenleven of zelfs in een samenleving.

We zijn supertrots dat het dit jaar dan wel kan, vorig jaar moesten we het afblazen. Uiteraard met alle Coronamaatregelen in acht nemend, maar zo kunnen we er wel een heus feest van maken. Natuurlijk met oliebollen en gluhwein en warme choco. Een middag die je niet mag missen. 

QR-code verplicht

Kosten: Toegang 10 euro

Aanvang: inloop 14.30, start 15 uur

Locatie: De Kamers

Reserveren: Veenkerk/Reserveren

Reacties zijn gesloten.