Vaste(n) wandelingen van 4 maart t/m 15 april

Zoals u wellicht weet, is er iedere laatste vrijdag van de maand een groepje mensen uit de Inham en de Martinus die met elkaar een stukje wandelen en al wandelend met elkaar in gesprek gaan. Ons wandelgroepje wandelt in de 40-dagen-tijd iedere vrijdag en is dan ook uitgebreid met mensen uit Het Brandpunt en de Veenkerk. Voor veel mensen is het inspirerend om zo met elkaar naar Pasen toe te leven.

Vrijdag 4 maart is het startsein van onze wekelijkse wandelingen. We starten om 9.00 uur met een kort meditatief moment in De Inham.
Onze wandeling op Goede Vrijdag (15 april) is dit jaar in Het Brandpunt waar we de Kruisweg lopen. Ook daar beginnen we om 9.00 uur.

Als overkoepelend thema voor de wandelingen volgen we het thema van de PKN: Alles komt goed?! De basis voor dit thema zijn de zeven (lichamelijke) werken van barmhartigheid. Dit proberen we te verbinden met ons dagelijks leven, ons geloofsleven.

Het zijn korte wandelingen in het Schothorsterbos. Na de wandeling drinken we met elkaar nog iets in de ontmoetingsruimte van De Inham en praten we nog na over het thema en wat dat bij ons heeft opgeroepen.

We verwelkomen u graag op vrijdag 4 maart om 9.00 uur in de Inham. Ook als u niet iedere week mee kunt lopen, bent u natuurlijk van harte welkom.

Met een vriendelijke groet,

Ans Bruins, Magret van Wee en Ria van Voorst (ria.voorst@kpnmail.nl)

Reacties zijn gesloten.