Wat een heerlijkheid

Wat een heerlijkheid, dit prachtige weer! Je ziet de meeste mensen er enorm vrolijk van zijn. Volle terrasjes, BBQ en zwoele avonden. Ik kan hier erg van genieten.

Vorige week was ik iets vergeten te delen met u, maar dat doe ik nu dus even. Want vorige week zijn Sem Schalkwijk en Willemijn Broekhuizen getrouwd. Het was een geweldige locatie, een mooie ceremonie, intiem en dierbaar én een spetterend feest. Tegelijk had ik ze ook wel wat zon gegund, vanwege de regen vond nu alles binnen plaats. Het heeft de pret geenszins mogen drukken, gelukkig! Lieve Sem en Willemijn, vanaf deze plaats, vanuit de Veenkerk: heel veel geluk gewenst.

Komende zondag is het woord aan de tieners en kinderen. Ik ben ontzettend benieuwd wat ze ervan gaan maken. Piet en de jongeren zijn al een tijdje bezig met de voorbereidingen. De tieners hebben het verhaal over de Toren van Babel gekozen. En van wat ik al zo heb gezien en gehoord erover, maken de tieners een pakkende verbinding met onze huidige tijd. Ik vermoed dat er wel een en ander in de nieuwsbrief te vinden is! Dus tot ziens aanstaande zondag!!

Reacties zijn gesloten.