Actie Zonnestraal

Nu de café’s weer open zijn en we langzamerhand veel maatregelen los laten, willen we ook vanuit de diaconie het onderlinge contact weer stimuleren. Daarom zijn we aangehaakt bij de actie Zonnestraal, die we samen met de Lichtkring, het Brandpunt en de Inham organiseren.

Wat houdt de actie Zonnestraal in?

Binnenkort gaan er velen van ons op vakantie, een deel blijft in eigen land, anderen gaan toch nog naar een inmiddels veilig land; genieten van een andere omgeving, ander eten, even niets moeten. Er zijn echter ook mensen die achterblijven, niet op vakantie kunnen, durven of willen. Voor hen duurt de vakantieperiode wellicht lang. Met de actie Zonnestraal willen we iedereen uitnodigen om eens om zich heen te kijken, in de kerk en/of in de buurt. Kent u iemand, voor wie de vakantieperiode wellicht lang duurt, die misschien zelfs opziet tegen de lange zomer. Wilt u hem of haar dan uitnodigen om samen met u gezellig een terrasje te pakken of wat lekkers in huis te halen.

Daarvoor worden de komende zondagen bonnen uitgereikt ter waarde van 10 Euro, waarmee u tijdens de zomerperiode bij één van de aangegeven adressen, samen een kopje koffie of thee met wat lekkers of een glaasje fris, bier of wijn met een klein hapje kunt gebruiken of wat gebakjes kunt halen. Bij het besteden van de bon vragen we u uw naam op de bon te noteren. De bonnen zijn ook op te halen.

Zo hopen we dat iedereen kan genieten van een heerlijke zomer.

Meer info bij Hielke Zantema 06-46797531

Reacties zijn gesloten.