Beste Veenkerkers,

De afgelopen maanden heb ik al met een aantal van jullie mogen kennismaken. Heel fijn en leuk om jullie te leren kennen!!

De komende tijd richt ik me op pastoraat. Het kan daarom zijn dat u een belletje of mailtje krijgt van mij met de vraag of ik eens bij u langs mag komen. Contactgegevens krijg ik van Rolinka. Voelt u zich vooral vrij om op mijn vraag in te gaan, maar ook om aan te geven als het nu even niet uitkomt of als u er geen behoefte aan heeft.

 

Heeft u nou juist wél behoefte om eens met iemand te praten en heeft u (nog) geen belletje of mail gehad, neemt u dan vooral zelf contact op met mij.

Ondertussen hoop ik u/jou meer te kunnen ontmoeten tijdens de diensten!

 

Goede groet,

Regina

stagiaire predikant in opleiding

Contactgegevens:

Mail: klik hier

Telefoon: 06 23825863

Reacties zijn gesloten.