CGOB de Herberg bestaat 15 jaar!

Christelijk Gastouderopvang de Herberg bestaat 15 jaar! Begin dit jaar is een geheel nieuwe website gelanceerd. Door de groeiende vraag naar betrouwbare, kleinschalige opvang zijn ze dringend op zoek naar nieuwe gastouders. Lees hier het verhaal van twee gastouders en wie weet is dit ook iets voor jou:

“Mijn naam is Nienke ik ben 24 jaar, getrouwd met Albert en moeder van Sifra. Sinds kort werk ik als gastouder via Christelijke Gastouderopvang de Herberg Amersfoort. Ik vind het geweldig om deel te zijn van de ontwikkeling van kleine kinderen en hierin mijn steentje bij te dragen. Tijdens de eerste lockdown begin 2020 heb ik gezien hoe mijn dochtertje er baat bij had dat ik zoveel thuis was. Dit heeft ertoe geleid dat ik heb besloten heb, om vanuit de rust van mijn eigen woning te gaan werken. Het mooie van het werken via de Herberg is dat ik de liefde van Jezus kan delen met de kinderen die komen.”

“Mijn naam is René ik ben 47 jaar, getrouwd met Léon en moeder van Roberto. Als vestigingsmanager van een kinderdagverblijf werkte ik lange dagen en stond ik veel in de file. Toen mijn zoon werd geboren, merkte ik dat ik graag meer bij hem wilde zijn. Het gastouderschap leek mij in eerste instantie niet echt iets voor mij, maar ik heb nooit spijt gehad van mijn keuze. Ik heb gemerkt dat ik als zelfstandige professional mijn eigen invulling kan geven aan de opvang. Door de kleinschaligheid bouw ik echt een persoonlijke band op met ieder kind en mag ik een rol spelen in zijn of haar ontwikkeling, dat vind ik enorm waardevol. 6 jaar geleden startte ik met werken als gastouder en sindsdien werk ik al samen met de CGOB de Herberg Amersfoort, ik vind het prettig te werken vanuit dezelfde christelijke identiteit, normen en waarden. Doordat de bemiddelingsmedewerker zelf ook in de buurt woont, is ze goed bereikbaar en zijn de lijntjes kort.”

Werk je graag met kinderen en wil jij dat ook doen vanuit het comfort van je eigen huis. Wil je veel vrijheid in het vormgeven van de opvang?

Neem dan gerust contact op met de medewerkers van de Herberg. Ze helpen je heel graag in dat proces. Je ontvangt een gratis en vrijblijvend adviesgesprek over alle ins en outs van het hebben van je eigen gastouderopvang. En omdat we 15 jaar bestaan, krijg jij, als je voor 31 maart 2021 contact opneemt, je kinder-EHBO certificaat (of herhaling) nu gratis!

Ben je al gastouder maar nog niet aangesloten bij de Herberg? Ook dan kan je bij hen terecht voor nieuwe plaatsingen. Bemiddelingsmedewerker regio Amersfoort: Suzy-Ann Visser amersfoort@christelijkekinderopvang.nl 0683517744

Reacties zijn gesloten.