Diaconale collecte 29 mei – Expeditie Roemenië

Wij zijn expeditie Roemenië van het Corlaer College in Nijkerk. Ons team bestaat uit 12 leerlingen en 2 coaches. Wij volgen expeditieonderwijs, hierbij zetten wij ons een heel jaar in voor een goed doel. Daarnaast ontwikkel je talenten en vaardigheden op basis van wederkerigheid en respect voor de ander en de wereld.

Wij gaan ons dit jaar inzetten voor de stichting Care2travel.
Dit is een vrijwilligersorganisatie met een verschil.
Ze werken op een basisniveau en alles wat ze doen, gaat over het voldoen aan reële behoeften, zorgen voor de lokale omgeving en teruggeven aan de gemeenschap.

Deze stichting biedt ons de mogelijkheid om het echte Roemenië te ervaren door het regelen van levensveranderende vrijwilligerswerk en activiteiten. Met de stichting Care2travel gaan we geld inzamelen om speeltoestellen neer te zetten bij een basisschool in Roemenië. Op die basisschool hebben ze op dit moment alleen een wipwap die bijna uit elkaar valt. Hier willen wij een veilige mooie speeltuin van maken samen met stichting Care2travel. Wij gaan dus geld inzamelen om nieuwe speeltoestellen te kunnen betalen en wij gaan daar ook zelf helpen bouwen zodat de kinderen op die basisschool weer kunnen spelen.

Hoe gaan wij dat doen?
Om speeltoestellen te kunnen betalen zamelen wij hiervoor het hele jaar geld in. Dit doen wij op verschillende manieren, zoals opzetten van acties, markten, kantineverkopen, sponsoren benaderen enzovoort. In juni gaan wij uiteindelijk met het team naar Roemenië en gaan we ook onze handen uit de mouwen steken en helpen. (reis- en verblijfkosten worden door school en onze ouders betaald). Uw bijdrage komt dan ten gunste van de stichting.

Voor meer informatie:
https://www.ict-edu.nl/expgroepen/expeditie-oost-europa/
NL33 RABO 0347869009 o.v.v. Expeditie Oost-Europa
Email: expeditieroemenie2021.2022@gmail.com
Facebook: Expeditie Oost-Europa
Instagram: expeditie_roemenië_

Reacties zijn gesloten.