Het net aan de andere kant uitgooien

Als ik dit schrijf is het Koningsdag. Wat een feest heb ik buiten en op tv gezien! Het kan allemaal weer en we genieten er met volle tuigen van. Zeker nu de zon zich weer wat vaker laat zien! Ik heb zelf heerlijk een eindje gewandeld in het hoge noorden met familie. Het welkom in de dorpen voelde bijzonder warm, met alle versieringen šŸ˜‰ Ik hoop dat jullie ook een mooie en feestelijke dag hebben gehad!

Het is inmiddels twee weken geleden dat we Pasen vierden, en wat was ook dat een feest!! Ik heb de Stille Week dit jaar (voor het eerst helemaal) in de Veenkerk mogen meemaken en ik vond het ontzettend bijzonder om met elkaar te beleven, prachtig. Maar dat voelt toch alweer ver weg op een of andere manier. Je leeft er zolang naartoe, maar na dat hoogtepunt van zingen, lachen, dansen, ontmoeten en gezelligheid gaan we weer door met ons leven. Is er dan helemaal niets veranderd? Keert alles weer terug naar hoe het was?

Daar gaan we het zondag over hebben: over scherpe randjes en over een terugkeer naar het (nieuwe) normaal. We lezen een verhaal uit Johannes 21, waarin ook de leerlingen van Jezus in oude gewoontes terugvallen. Wat moeten we daarmee? Hopelijk tot dan!

Zonnige groet,

Regina

Reacties zijn gesloten.