Lente me

Lente me
Zomer me
September me
En winter me
Want ik heb je
Onophoudelijk lief
Morgen me
Middag me
Avond me
En nacht me
Met andere woorden
Blijf bij me
“Asjeblief”

 

Een lief liedje van Toon Hermans, want altijd wat meeklinkt op de achtergrond van deze dagen, deze tijd.

Het zijn volle dagen, mooie dagen, gelukkig nu ook zonnige dagen. Het is de paastijd. Ik hoop u en jou te zien de komende dagen in de vieringen. Elke viering met zn eigen kracht en betekenis. Er staat voldoende informatie op de site over de vieringen. Lees dat maar rustig door.

Elke viering is ook weer mogelijk gemaakt door zoveel vrijwilligers. Dankjulliewel allemaal! Echt waar!

Voor mij loopt alles nu tegelijk op. Het voorbereiden en het uitvoeren, naar binnen keren om te schrijven en rust te vinden om te luisteren. Daarnaast ben ik ook bezig met het afscheid voor Riet van der Ploeg. Het paasverhaal, de paastijd en het leven van nu, de dood eigenlijk, het valt samen in deze tijd. Haar rouwkaart zit ook in deze nieuwsbrief.

Ik kijk uit naar de zondagmorgen, waarop het dan helemaal feest is, de Heer is opgestaan en de dominee even kan liggen… Ik ben op tijd!

Even een kleine reminder: as vrijdagavond 14 april, ter lering en ende vermaeck, eigenlijk vooral dat laatste: Social diner in de Kamers. Eten en een film. Een geweldige film, ik beveel deze van harte aan: La toute nouveau testament! Verderop in de nieuwsbrief meer info, ook over de kaartjes. Even een avond gezellig en ontspannen. Mag ook wel na al die drukte toch?

Ik zie jullie deze week, deze dagen!

Lieve groet

Rolinka

Reacties zijn gesloten.