Musical Kaïn: aanmelden t/m 31 augustus

Na de zomervakantie gaat musical Kaïn van start: een musical waarin de oerverhalen in de bijbel centraal staan. We gaan die bezien en beleven door de ogen van Kaïn. Wellicht blijken die oude verhalen dan verrassend actueel.

Aanmelden kan nog!

Inmiddels hebben zich ruim veertig mensen aangemeld om als zanger en/ of acteur mee te doen, maar er is plek voor meer! Zeker de leeftijdsgroep 20 – 45 jaar mag sterker vertegenwoordigd worden en ook de groep mannen is nog aan de kleine kant. Wil je je (weer) betrokken voelen bij kerkelijk Amersfoort-Noord/ Hoogland, samen aan de slag gaan en elkaar zo leren kennen, doe dan zeker mee!

Er is genoeg te doen…

Inmiddels hebben zich al mensen gemeld voor onder meer grime, kleding en decor. We zijn op dit moment hard op zoek naar mensen die ons willen adviseren m.b.t. geluid en licht, maar ook iemand die wil meehelpen met de communicatie. Iets voor jou? Mail voor één van deze zaken naar info@musicalkain.nl

Praktische informatie in notendop

  • 8 en 15 september: ’s avonds audities voor rollen in Het Brandpunt
  • Vanaf 22 september: wekelijks koor- en toneelrepetitie (m.u.v. schoolvakanties) op woensdag van 20.00 – 22.00 uur, met inloop vanaf 19.30 uur in Het Brandpunt.

Meer info en/ of interesse?

Op www.musicalkain.nl is meer info te vinden over de musical, het verhaal daarvan, het productieteam én het aanmelden voor deelname.

Graag tot ziens bij musical Kaïn!

Ferdinand Contant,

Productieteam Kaïn

 

Reacties zijn gesloten.