Nachtlicht op 20 januari in de Joriskerk

Midden in de stad, naast film en café, is er Nachtlicht. Een rustpunt op je vrijdagavond, een plek om los te laten en op te laden.

Op de vrijdagavonden van Nachtlicht is de Joriskerk open voor iedereen. Als je nieuwsgierig bent hoe de Joriskerk er uitziet bij kaarslicht – wees welkom. En ook als je wilt luisteren naar de muziek van piano, fluit of Gregoriaanse zang. Of zomaar wat wilt zitten in de donkere kerk die warm verlicht is door vele kaarsen. Om gewoon even met jezelf te zijn.

Zelf een kaarsje aansteken voor wat jou bezighoudt kan ook. Misschien vind je het fijn om iemand te spreken of om een zegen te ontvangen, daar is de stadsdominee voor aanwezig.

Nachtlicht is midden in de stad een lichtpuntje voor jezelf, alleen en toch ook samen.Loop naar binnen en naar buiten op je eigen tijd, je bent van harte welkom om Nachtlicht te beleven.Op 20 januari hoor je Mieke Keizer (fluit) en Marit Berghuis (viool). Zij wisselen elkaar af tussen 19.30 en 21.30 uur. Het laatste uur kun je genieten van gregoriaanse gezangen van de Schola Cantorum van de Bergkerk o.l.v. Cees-Willem van Vliet.

Kun je niet? Jammer! Op vrijdag 31 maart, vrijdag 6 oktober en vrijdag 8 december kun je het nog eens proberen, want dan is Nachtlicht er weer.

Reacties zijn gesloten.