Tieners – The Passion –

In de trein terug naar huis zei één van de tieners: “Ik vind het zo ontzettend lief dat Rolinka één VIP ticket heeft verloot onder de tieners, want Mark kon nu niet met haar mee.” En zo was het. Op 17 maart jl. hebben Pim en Piet Korporaal op verzoek van Rolinka  geloot onder tien geïnteresseerde tieners. Zij maakten kans om met haar mee te gaan naar een speciale VIP avond van The Passion in Zeist op Witte donderdag. En Robyn was de gelukkige. Samen hebben ze een hele bijzondere avond gehad.
Robyn: “Het begon allemaal bij Slot Zeist waar we welkom werden geheten door de burgemeester van Zeist. Er stond een heerlijk buffet voor ons klaar. Na een gezamenlijk gebed hebben we erg lekker gegeten. Toen we waren uitgegeten, gingen we naar het plein om The Passion van heel dichtbij te bekijken. We stonden echt helemaal vooraan en de spelers liepen steeds langs, dat was ontzettend leuk om te zien. De hele Passion zelf was ook iets moois. Het was speciaal dat we overal zo dichtbij stonden. Niet alleen bij het podium, maar later ook bij het kruis. Toen het was afgelopen hebben we met elkaar afgesloten in Hotel Figi. Het was echt heel gezellig”
Maar ook zonder VIP ticket was het een hele belevenis. Sam, Elise, Kristian, Lisette, Mieke, Sterre en Mats zijn per trein en pendelbus naar het evenemententerrein afgereisd. Ze vonden een prachtige plek bij het podium in de buurt van het koor. De verteller, Kluun, kwam regelmatig langs lopen, overal waren camera’s, een drone, lichteffecten, de autocue, de tieners kwamen ogen te kort. Zoals Rolinka ook al op Social Media schreef, beleef je het verhaal wel heel anders dan thuis op de bank, maar wat was het mooi om het op deze manier een keer mee te maken met elkaar.

Reacties zijn gesloten.