Tweede advent

Komende zondag is het alweer tweede advent. We naderen het Kerstfeest en het aanbod aan activiteiten wordt steeds groter. Zoals jullie gemerkt hebben is de Kamers inmiddels omgetoverd tot een winterwonderland. De samenwerking gaat prima en wij kunnen mooi meegenieten van alle activiteiten en mogelijkheden. Lekker schaatsen met een bordje stamppot bijvoorbeeld. Check de site van de Kamers voor alle activiteiten, het ziet er erg aantrekkelijk uit: https://www.theaterdekamers.nl

Dit betekent ook dat we elkaar nog meer tegenkomen in de wandelgangen. Dat is voor beide partijen af en toe even passen en meten. Ik vind t mooi om te zien dat dit tot nu toe heel soepel verloopt, met hier en daar even gemopper, maar dat hoort erbij. We hebben elkaar nodig in het pand en we vullen elkaar nu prachtig aan. Check deze link voor alle activiteiten in deze maand. De kaarten voor musical zijn al bijna uitverkocht!

Komende zondag gaan we Ian Teun Turennout dopen. Zijn ouders zijn nog niet zo lang betrokken bij de Veenkerk, maar al wel trouwe bezoekers. Mooi dat ze zich in de gemeenschap thuis voelen en dit mooie moment met ons gaan delen.

Wij horen over de aankondiging van Jezus, een trotse dienstbare Maria… of gewoon meegaand? Hoe lezen we dit verhaal vandaag? En vooral, hoe zet die prachtige lofzang van Maria ons op weg naar het feest van Licht en Vrede, het kerstfeest. Eigenlijk een feest dat we in deze onze tijd ontzettend nodig hebben, bepaald te worden bij een andere werkelijkheid, Góds werkelijkheid..

Ik zie je graag zondag!

Reacties zijn gesloten.