Vasten – deel 1 – Mats

Tijdens de laatste Tienerkerk hebben we met elkaar gesproken over de 40-dagentijd en over vasten.Ik sprak af om een week minder te eten. In het begin ging het een beetje moeizaam. Dit kwam vooral omdat ik er niet zoveel bij nadacht en ik gewoon at wat ik altijd at.Daarom heb ik mijzelf de opdracht gegeven om nog een week door te gaan. In de tweede week lette ik veel meer op wat ik at. Zo nam ik geen tussendoortje meer mee naar school, at ik 2 boterhammen bij het ontbijt en de lunch in plaats van 3 en at ik geen tussendoortjes zoals koekjes of chips.Het is niet zo dat ik in deze periode meer aan God of Pasen heb gedacht, wel hield de oorlog in Oekraïne me bezig. Ik kan er voor kiezen minder te eten, daar hebben veel mensen op dit moment echt helemaal niks. groeten,Mats

Reacties zijn gesloten.