Voor zondag 5 september

Wat was dat een prachtig weerzien afgelopen zondag! Wat goed om zoveel mensen bij elkaar te zien. En dat we weer mochten zingen. En elkaar ontmoeten. En kennismaken met Petrus. En dan die inventiviteit van de vrijwilligers: we zetten een extra scherm neer in de Bovenkamer, zodat iedereen die zich heeft ingeschreven er toch bij is én we de anderhalve meter kunnen waarborgen. Geweldig!

Goed te zien hoe (veer)krachtig de Veenkerk is. Hou dat vast, zou ik bijna willen zeggen.

Komende zondag zal Martin van der Klis voorgaan, ik sta in het Brandpunt. En zondag 12 september is het dan echt Startzondag. En zullen we Petrus beter leren kennen en samen, jong en oud, met Petrus ‘in zee’ gaan.

Het is voorlopig nog wel even zo dat je je mag opgeven voor de viering. De link staat op de site en in deze nieuwsbrief. Hoe dat na 20 september zal zijn, wachten we even af.

Lees deze nieuwsbrief ook nog even goed door voor alle informatie rondom het startweekend. 11 September gaan we elkaar ontmoeten rondom de maaltijd en eventueel een activiteit. Ook daar is een speciale link voor om je op te geven.

Reserveer hier voor zondag 5 september:

Volwassenen: https://www.kerkbezoekplanner.nl/inschrijven/jKLe67mJ

KWD: https://www.kerkbezoekplanner.nl/inschrijven/jm9qXDmd

Reacties zijn gesloten.