Eigentijdse Pinksternoveen 2022

Diverse voorgangers van PKN en OLVA maken ook dit jaar weer een boekje met 9 eigentijdse teksten en gebeden voor de Pinksternoveen. Het boekje is bedoeld om in de negen ‘verweesde’ dagen tussen Hemelvaart en Pinksteren geestkracht op het spoor te komen. Laat je verrassen door kleine tekstjes, gedichten of gedachten; vaak met een foto of een beeld. Bij het boekje hoort een kaars die negen dagen lang licht zal geven. Marjet de Jong ontwerpt voor de kinderen een speciale pagina met ideeën en knutsel.

Een noveenkaars inclusief boekje kost € 5,-. We streven er naar dat de kaars en het boekje op of vóór Hemelvaartsdag bij iedereen thuis wordt gebracht – dat geeft soms ook leuke ontmoetingen! Wil je graag zo’n kaars en boekje ontvangen, geef dan je naam en adres op via de WhatsApp of telefoon van Josephine van Pampus 06-300 99163, of via het mailadres jvanpampus@casema.nl

Betalen kan via een betaalverzoek via de telefoon of bij het afleveren van de kaars.

Wie een kaars wil, graag opgeven vóór 22 mei. En wie het leuk vindt om op Hemelvaartsdag te helpen met de verspreiding van de kaarsen: meld je bij:

Josephine van Pampus
Telefoon: 06-300 99 163
e-mail: jvanpampus@casema.nl

Reacties zijn gesloten.