Exclusief voor iedereen?

Daar issie dan, de nazomer. Precies wanneer we weer ah werk mogen… maar ik klaag niet hoor. Ik geniet van de geuren en kleuren, hoe bomen en velden verzadigd van de zomer (en de regen) nog een keer het laatste licht ontvangen en met hun veranderende kleuren ons vertragen. Zo… lekker poëtisch…

Ondertussen zijn we wel weer begonnen. En vult zich de kalender voor het komend seizoen. Daarover in de komende periode meer.

Komende zondag zien we elkaar opnieuw. Dit keer heb ik wel goed nagedacht over wat ik wil gaan zeggen. Een uitdagende en delicate tekst, waar een zgn heidense vrouw Jezus vraagt om genezing van haar dochter. En Jezus weigert in eerste instantie. Hmmm, zo aardig was ie dus niet, kun je dan denken. Of zat ie nou ook op dat adagium ‘eigen volk eerst’? Hoe zit dat nu? Het roept bij ons de vraag op naar inclusiviteit en exclusiviteit. Iedereen erbij? Of toch een selecte groep? Toevallig is aan dat thema een heel familie festival gewijd dat deze dagen en ook zondag in en om de Kamers plaatsvindt. Check het programma, er zit vast en zeker iets voor je bij!

https://www.theaterdekamers.nl/familiefestival/

Er is weer oppas en er is weer Kinderwoorddienst en het wordt schitterend weer. Dus ik zie je aanstaande zondag!

Reacties zijn gesloten.