Fotoproject “Kijken naar het goede leven”: doe je mee?

Uitgerekend  in corona-tijd hebben we “Het goede leven” als nieuw jaarthema. En dat is best bijzonder. Misschien bepaalt een spannende tijd je wel meer dan gewoonlijk bij wat het leven goed maakt, ga je dan scherper zien wat er echt toe doet. Mooi om je daar op te bezinnen en je door de verkenning van het goede in het leven te laten bezielen!

In de bijdragen van het nieuwe nummer van Lopend Vuur kun je zien dat “het goede leven” bij ieder weer iets anders oproept. Daar kun je met elkaar over praten, je kunt er over schrijven, maar je kunt er ook iets van laten zien. Want soms zegt een beeld meer dan honderd woorden. En soms kan een beeld laten zien wat niet zo makkelijk te zeggen is.

Daarom hebben we een fotoproject bedacht bij dit jaarthema. Iedereen kan er aan meedoen. Dus jullie ook hè, jongelui! Als je mee wilt doen (of een indruk wilt krijgen) ga dan naar

https://padlet.com/awalsma/exenssxu6lib8e5w

dat is onze online expositieruimte, zeg maar. Rechts onderin zie je een roze knop. Als je die aanklikt kun je een zelfgemaakte foto uploaden en erbij schrijven hoe deze foto voor jou iets laat zien van het goede leven. Je mag je naam erbij vermelden, maar dat hoeft niet. Een bijdrage plaatsen kan zolang het jaarthema loopt, dus je hebt wel even de tijd.

Je kunt ook reageren op foto’s die geplaatst zijn. Want misschien wil je graag iets kwijt over wat je ziet.

Ga vooral eens kijken en laat je inspireren! Ik hoop op veel bijdragen en een kleurrijk en verrassend beeld van het goede leven!

Anna Walsma

Reacties zijn gesloten.