Startzondag

Bijna 13 september, de startzondag. Ik zie er enorm naar uit om jullie en u weer te zien. Helaas niet in grote getalen, maar wel met zoveel als kan en veilig is. Daarvoor kunt u onderstaande reserveringslink gebruiken.

Reserveren!

Er lijkt een beetje de bescheidenheid te zijn, dat men ‘maar niet komt’ om een ander een plekje te gunnen. Deze bescheidenheid is natuurlijk heel mooi, maar vooralsnog niet nodig. De vieringen zaten niet vol, er was nog ruim plek vrij. En deze zondag houden we rekening met meer dan 40 reserveringen en bieden we de mogelijkheid dat er ook mensen buiten op het terras kunnen zitten.

Mocht je geen bericht terug hebben ontvangen voor zaterdag 21 uur, dan kun je een mail sturen naar de voorzitter of sms/app naar 06-21541717

Er is weer oppas aanwezig en we maken een start met het kinderwoorddienst project.

Ik kan erg goed begrijpen dat er schroom en aarzeling is om naar de live viering te komen vanwege COVID. Met een aantal handige mensen is er een mogelijkheid gecreëerd om de vieringen te live-streamen. Deze startzondag zal de eerste keer zijn dat dit gebeurt. Daar hebben we een aantal proefpersonen voor benaderd om te kijken en feedback te geven. Zou jij dat ook graag willen, stuur dan een mailtje naar Nico Grims. Als het allemaal goed gaat met het streamen, dan willen we dat in ieder geval een keer maand aanbieden. De live-stream zal ook op Youtube komen te staan, dus altijd nog later te bekijken.

We hopen met elkaar, als wijkraad, dat we u weer mogen begroeten. En mocht u er deze zondag net te laat bij zijn, wees gerust, volgende week zondag zijn we er weer!

Reacties zijn gesloten.