Indrukwekkende top 2000-viering!

Het was zondagmiddag 29 december jl. een indrukwekkende top 2000-viering. Wat kan muziek verbindend zijn!

En wat een muzikaal talent dat de muziek speelde en zong: een gelegenheidsband onder leiding van Dennis van Amstel en vier solozangers: Ilse van ‘t Wout, Majanne Wolters, Kirsten Zuidam en Kars Oomkes. Best spannend, maar het ging helemaal goed!

Een verrassing (althans voor mij) wat dat er ook allerlei achtergrond koortjes waren. Van deze vier zangers/zangeressen, maar ook van het pastoresteam van het Brandpunt! En de speciale bijdragen van Geurt op de mondharmonica (bij The Pianoman) en de trekharmonica (bij Love is all) waren prachtig!

Indrukwekkende waren ook de persoonlijke verhalen van onder andere Ilse, Martin en Josephine.

We zongen onder meer ‘Ik kan het niet alleen’ en we deden dat allemaal samen. Het was mooi om tijdens dit muzikale samenzijn te genieten van allerlei verschillende talenten uit de kerken van Hoogland / Amersfoort Noord. Van oliebollenbakkers tot PR, en van zang tot techniek. Samen lieten we zien hoe geloof ook met muziek uit de top 2000 beleefd kan worden.

Iedereen die aan deze dienst heeft meegewerkt of er gewoon bij aanwezig was: hartelijk dank!

Speciale dank ook aan het buurtbudget van het Hooglands Dorpsteam dat de viering met een financiële bijdrage mede heeft mogelijk gemaakt.

Henk Veldhuis (mede namens Dennis, Henriette, Ron en Geurt)

 

Reacties zijn gesloten.