Musical Kaïn: De reis komt ten einde

In het weekend van 1 en 2 oktober vonden de eerste twee uitvoeringen plaats van de musical Kaïn, reiziger in de oerverhalen. Aan deze productie werken ruim tachtig mensen uit Amersfoort-Noord/ Hoogland en omstreken mee. De generale repetitie en beide uitvoeringen in het Icoontheater in Vathorst verliepen voorspoedig, met als voorlopig hoogtepunt de uitvoering op zondag 2 oktober.

De verhalen in de musical zijn bekend, maar de wijze waarop ze in de musical vorm en inhoud krijgen zijn verrassend en hedendaags. Het is ook geen logische vertelling in de volgorde die we vanuit de bijbel kennen. Dat maakt het tot een musical die steeds tot denken aanzet. Dat geldt ook voor de zangers en spelers: de inhoud verdiept nog iedere keer!

Natuurlijk is het ook een prachtige beleving om dit verhaal met elkaar te mogen vertellen en zingen voor anderen. Normaal gesproken is het advies ook om twee keer te komen kijken en luisteren. Dat kan nu niet meer, want alle kaarten -ruim 1000- zijn uitverkocht. Ook dat maakt dat elke voorstelling weer een feest is. De laatste uitvoeringen zijn op vrijdagavond 7, zaterdagavond 8 en zondagmiddag 9 oktober: dan komt de reis van deze musical ten einde!

Hierbij vast een woord van dank aan alle bezoekers uit onze kerkgemeenschappen en daarbuiten. We hopen dat u en jij er net zo van geniet of genoten heeft als wij!

Reacties zijn gesloten.