Ten minste houdbaar tot – Corry

Corry meldde zich spontaan aan voor “Tenminste houdbaar tot” voor de maand mei. Hieronder haar verslag:Al even geleden kocht ik bij de Blokker een prikker of grijper of .. ik weet niet hoe het heet… in ieder geval, ik had bedacht om tijdens het wandelen met Puck ( mijn bruine Lab) maar eens het vuil van de straat en uit de berm mee te nemen. Een goed voornemen, maar de prikker belandde in de schuur en iedere keer weer vergat ik het mee te nemen.

.. en toen kwam “Tenminste houdbaar tot…” En ja een extra stimulans om mee te doen… De prikker had ik immers al. Met regelmaat heb ik het ochtend rondje met het hondje in mijn eigen buurtje schoon gehouden. Ik moet zeggen dat op straat minder ligt en de berm ook minder vuil achter blijft nu het voorjaar is. Of het valt minder op omdat het groen en begroeid is.

Vooral bij het station ligt er regelmatig afval en ik heb mezelf voorgenomen om de gemeente te vragen een extra vuilnisbak bij de fietsenstalling neer te zetten.

Voor mezelf zal ik regelmatig de prikker in de hand nemen en zo in de omgeving de vuilnis mee nemen. Het is eigenlijk een kleine moeite.

Ik wens de volgende uitdaging succes!

Corry van Beuzekom

Dank je wel Corry, voor je inzet en je verslag!

De afsluiter dit seizoen is Ineke Maatjes. Zij werd geïnspireerd in de Tienerdienst vorig jaar en neemt de laatste maand, juni, van tenminste houdbaar voor haar rekening.

Hartelijke groeten,

Ronald & Hilde

Reacties zijn gesloten.