Waarneming tijdens vakantie Rolinka

Het voelt wat gek om direct na een zinderende startzondag even op vakantie te gaan. Het is dan ook ‘n experimentje van me hoor, m’n vakantie opsplitsen in tweeën. Twee weekjes in de zomer met ‘t hele gezin en twee weekjes met zn tweeën. Toch, het gekke is, nu het er aan zit te komen heb ik zin en verzucht ik zelfs: nou, daar was ik ff an toe zeg. Zou t aanbod de behoefte kweken? Geen idee. Het is best ‘n intensieve periode om een seizoen weer op te starten. En afgelopen week was niet mals, met n uitvaart, huwelijk en startzondag voor te bereiden en uit te voeren. Ik hoor mezelf nu echt praten. Tijd om m’n mond even te houden… voor zover mogelijk. Tijd om te luisteren, stil te zijn, wat primitivootjes te drinken (dat is de wijn in Puglia, men zegt dat dat de wijn is die Jezus dronk bij z’n laatste maaltijd…). Ik neem 1 boek mee over Paulus… kan m niet loslaten…wordt ‘t obsessief nu? Ik neem ook ontspannen lectuur mee. Santa Montefiori, zoiets..

Goed, online inchecken en koffer pakken. Tot over 2 weken.

Lieve groet,

Rolinka

Van 16 september tot en met 29 september ben ik met vakantie. In geval van nood kunt u mijn collega Thea Kloek bellen/mailen: 06-40424750, thea.kloek@kpnmail.nl

U kunt uiteraard ook terecht op de pastoraats-telefoon die bemenst wordt door het team pastoraat: 06-83119907

Reacties zijn gesloten.