Levensvragenloket

We hebben allemaal wel eens het gevoel dat we vastlopen, ontsporen of in een troosteloze of uitzichtloze situatie zijn terechtgekomen. Hoe menselijk is het dan om je verhaal te willen vertellen. Ieder mens hoopt in zo’n situatie dat er iemand langskomt die even zijn eigen reis op zijn levenspad onderbreekt en de tijd¬†neemt om naar ons te luisteren en weer op weg te helpen.

Zo willen wij er ook voor u zijn. Laagdrempelig en vooral niet normerend.  Het gaat ons om wie u bent en niet wat u doet of wat u gelooft.

U kunt ons vergelijken met een voorportaal voor de professionele hulpverlening. Meestal zult u na een aantal gesprekken weer op eigen benen kunnen staan en weer verder kunnen gaan met uw eigen leven. Soms zullen we met elkaar tot de conclusie komen dat u gebaat bent bij een professionele hulpverlener.

Ondanks dat wij er graag voor iedereen willen zijn, weten wij uit ervaring dat we mensen waarvan bekend is dat zij verslaafd zijn, een psychiatrisch ziektebeeld hebben en/of agressie met fysiek geweld hebben toegepast, direct moeten doorverwijzen naar professionele hulpverleners.

Wilt u contact? Stuur een mailtje. U krijgt zo snel mogelijk bericht terug.

Reacties zijn gesloten.